През септември 2023 г. чудотворно“ лекарство, за което се твърди,

...
През септември 2023 г. чудотворно“ лекарство, за което се твърди,
Коментари Харесай

Какво точно се случва с тялото ви, когато приемате Ozempic – от бръчки до хъркане

През септември 2023 година „ чудотворно “ лекарство, за което се твърди, че оказва помощ при загуба на тегло, стана налично в NHS – само че това не е всичко, което явно предизвиква на тяло.

Wegovy е седмична инжекция, която потиска апетита, като покачва инсулиновата сензитивност и потиска апетита. По-ниска доза, известна като Ozempic, се употребява за ръководство на равнищата на кръвната захар при тези с диабет вид 2.

През септември предходната година производителят Novo Nordisk пусна в Обединеното кралство със характерната цел загуба на тегло - и това е единствено налични посредством профилирани услуги на NHS за ръководство на тежестта. Обмисля се единствено за тези, които имат показател на телесна маса (ИТМ) от 35 или повече, имат здравословно положение, обвързвано с тежестта, и са се пробвали да отслабнат посредством стандартни способи, само че не е проработило. Също по този начин тези, които имат ИТМ от 30 до 34,9, могат да бъдат взети поради, в случай че са били ориентирани към профилирана клиника за надзор на тежестта.

Проу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР