През седмицата евродепутатите приеха „Резолюция на Европейския парламент относно принципите

...
През седмицата евродепутатите приеха „Резолюция на Европейския парламент относно принципите
Коментари Харесай

Александър Йорданов посочи как ще се отрази на страната ни резолюцията на EП


През седмицата евродепутатите одобриха „ Резолюция на Европейския парламент по отношение на правилата на правовата страна и главните права в България”. Как ще се отрази това на страната ни – в студиото на „ Неделята на NOVA” тематиката разяснява евродепутатът Александър Йорданов.

„ За нас това беше едно огромно изменничество против България, което за следващ път Българска социалистическа партия реализираха благодарение на „ Демократична България” в лицето на Радан Кънев. Резултатите демонстрират, че при гласуването Народното събрание е бил разграничен. Мнозинството, с към 20 души повече, са приели резолюцията против България. Екологичен потенциал не е бил единомислещ.

За всички е ясно, че тук става дума за един ляво демократичен комплот против нашата страна”, сподели той.

По думите му „ петното” върху България остава и ще се цитира години наред. „ Ще има депутати, които ще се връщат към нея и ще я напомнят. Левите за следващ път сложиха своите тясно партийни ползи над здравия разсъдък, над професионалната обективност и над морала”, уточни Йорданов.

Той напомни, че единствено седмица по-рано Европейска комисия излезе с отчет на същата тематика.

„ Докладът е писан от експерти, специалисти, които в действителност са се хванали за обстоятелствата такива, каквито са. Резолюцията обаче е писана от политици и всеки от тях си е хванал своя тясно политически интерес. В нея има вкарани персонални и бизнес ползи против България”, безапелационен бе евродепутатът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР