През пролетта, в нашия климат, времето е нестабилно, така че

...
През пролетта, в нашия климат, времето е нестабилно, така че
Коментари Харесай

Сутрин хладно и следобед горещо. Как да се облича в този случай за жена 50+

През пролетта, в нашия климат, времето е несигурно, тъй че май се оказа студен. Сутрин е студено, а следобяд слънцето загрява и става горещо. Как да се облича в този случай? Ако се обличаш за времето заран, следобяд ще би трябвало да се мъчиш от жегата.

Плетена жилетка

Най-лесният и ефикасен метод да се стоплите заран и да не страдате от жегата денем е да добавите жилетка към ансамбъла. В взаимозависимост от външната температура изберете жилетка от компактен или лек трикотаж:

Комплект от тесни прави дънки, свободен черен потник и лека жилетка със междинна дължина. Бяла жилетка, тя ще добави съвършено всеки отбор.

Топъл и гръмък – комплект с дълга жилетка, съвсем достигаща равнището на глезена.

Къса жилетка също ще ви помогне в хладната заран. В образеца е употребен модел с цвят на круша, който добавя ансамбъла от снежнобяла риза и панталон.

Жилетка

Ако изберете нещо с дълги ръкави, тогава вместо жилетка можете да употребявате жилетка като втори пласт:

Например, подобен продължен модел в ярко сиво ще наподобява ужасно с всевъзможни облекла.

Черна жилетка със междинна дължина ще наподобява ужасно в комбиниране с бели панталони и риза.

Яке

Като спомагателен пласт облекло можете да употребявате разнообразни якета. Например:

Бежов туид, изработен в жанр Шанел. Такова яке идеално ще добави комплект от бял цвят, състоящ се от опакована пола и тениска.

През пролетта и лятото постоянно желаете повече бляскавост. Проблемът ще бъде решен посредством избор на блестящо розово яке в типичен жанр.

Оверсайз яке от плат с флорални щампи ще бъде отлично допълнение към ежедневната ви визия. Например с необятни панталони и тениска.

Ако изберете яке в безпристрастен колорит, то може да се комбинира както с неутрални, по този начин и с ярки тениски.

Яке

Можете да завършите ансамбъла с яке. Топло яке със пласт изолираност към този момент е неефикасно, само че леките якета от еко кожа или деним са съвършени.

Дънки, риза и яке от еко кожа са превъзходен вид за студен утринен комплект, само че следобяд якето може да се смъкна.

Дънково яке може да се носи освен с панталон, само че и с рокля. А с цел да не замръзнете и да не носите чорапогащник, изберете макси рокля.

Палантин

Якета и якета, несъмнено, са положителни, само че денем, когато стане горещо, би трябвало да носите тези неща в ръцете си, което е много неловко.

В този случай палето може да служи като сурогат на горния пласт на облеклата.

Широка открадната ще добави съвършено комплект панталони и тениска (риза). И в случай че вземете неща в една и съща цветова скица, ще получите моден монохромен облик.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР