През пролетния сезон NOVA ще зарадва зрителите с най-богатата си

...
През пролетния сезон NOVA ще зарадва зрителите с най-богатата си
Коментари Харесай

Пригответе се за истинска тв треска с най-богатия нов сезон на NOVA

През пролетния сезон NOVA ще зарадва феновете с най-богатата си и амбициозна стратегия досега . Сред предстоящите продукции са три български сериала, две шоу стратегии и три риалити формата .

 NOVA NOVA

Единственото по рода си шоу за преобразявания в България „ Като две капки вода “ ще превземе ефира от 25 февруари в 20.00 ч. , с цел да преобърне още веднъж с главата надолу всички международни облици и хитови части. В новия седми сезон осем обичани актьори ще влязат в неподозирани функции, които Бутонът на шанса ще им сервира.

 NOVA NOVA

Вторият сезон на най-горещия кулинарен формат Hell’s Kitchen България започва на 26 февруари в 21.00 ч. и ще сложи на тестване уменията и характерите на 18 професионални готвачи, а какви провокации им е подготвил началник Ангелов в кулинарната академия за водачи, следва да разберем.

 NOVA NOVA

Три български сериала са част от пролетния сезон на NOVA. „ Господин Х и морето “ (1 март от 20.00 ч.) носи поредност заплетени комични и любовни обстановки, в центъра на които попада героят на Калин Врачански и връзките му с четири разнообразни дами.

► „ Господин Х и морето “: кой ще устои да не бъде излъган?

Разследващата престъпна драма „ Дяволското гърло “ (28 февруари от 22.00 ч.) се чака да бъде един от най-интересните кино планове в телевизионния ефир. В основните функции на сериала, изпълнен с мистичност, тежки закононарушения и значими обществени тематики, влизат Владимир Карамазов и Теодора Духовникова.

 NOVA NOVA

В седми сезон на най-успешния български медицински сериал „ Откраднат живот: Любовта лекува “ (26 февруари от 20.00 ч.) ще забележим още веднъж обичаните родни артисти - Юлиан Вергов, Владимир Пенев, Диана Димитрова, Ирина Митева, Неда Спасова, както и нови лица, чиито герои ще дебютират тази пролет по NOVA.
 Как да се оправим с възпалената и нетолерантна кожа на лицето Edna предлага Как да се оправим с възпалената и нетолерантна кожа на лицето
Новият сезон на предаването, определяно като революционен обществен и ефирен опит „ Женени от пръв взор “ (26 февруари от 22.00 ч.), ще даде късмет на една връзка да стартира в ефира на NOVA ексцентрично - с брак вместо първа среща.

Риалити феноменът „ Кошмари в кухнята “ (1 март от 21.00 ч.) още веднъж ще показа невероятни истории, които началник Манчев открива в заведения за хранене из цяла България. Той ще изправи притежателите им пред суровия избор да трансформират себе си или да затворят вратите на ресторанта си вечно.

В новите епизоди на документалния формат „ Съдби на кръстопът “ (1 март от 22.00 ч.) феновете ще проследят трагични истории по действителни случаи, в които основните герои са изправени пред тежки решения в извънредно заплетени обстановки.

„ В пролетния ефирен сезон NOVA още веднъж подвига високо летвата. Програмата, която анонсираме, е най-амбициозната ни поръчка досега – освен като многообразие на наличието, само че и като продукционен стандарт. Тя е удостоверение за стратегическата инвестиция на „ Нова Броудкастинг Груп “ в български продукции и развиването на качествени формати “ – разяснява Антоний Мангов – шеф „ Програма “ на Нова Броудкастинг Груп.

Ето и лист с министър председателите на новите продукции в ефира на NOVA и платформите на Нова Броудкастинг Груп:

Като две капки вода – от 25 февруари, всеки понеделник от 20.00 ч.

Откраднат живот: Любовта лекува – от 26 февруари, вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч.

Hell’s Kitchen България – от 26 февруари, вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч.

Женени от пръв взор - от 26 февруари, вторник и сряда от 22.00 ч.

Дяволското гърло – от 28 февруари, всеки четвъртък от 22.00 ч.

Господин Х и морето – от 1 март, всеки петък от 20.00 ч.

Кошмари в кухнята – от 1 март, всеки петък от 21.00 ч.

Съдби на кръстопът – от 1 март, всеки петък от 22.00 ч.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР