През последните три седмици нашата група направи всички усилия, за

...
През последните три седмици нашата група направи всички усилия, за
Коментари Харесай

Борис Бонев с тежки обвинения заради наследството на ГЕРБ в СОС: Хаосът с почистването е плод на саботаж

През последните три седмици нашата група направи всички старания, с цел да намерим поддръжка в Столичния общински съвет (СОС) и той да проработи. Всеки път имаше искания за формата на срещите. Абсолютен безпорядък, тъй като другите нямаха визия какво желаят да реализират. Единствени искахме да намерим допирните точки, с цел да може СОС да проработи. Затова решението през днешния ден беше да не издигаме претендент за ръководител. Дадохме им опция те да си изберат. Видя се, че когато аз не вземам участие също не може да се избере ръководител. Очевидно аз не съм пречката. Това съобщи общинският съветник  от ПП-ДБ- Борис Бонев в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Моят апел е всички партии да загърбят политическите си сметки и да дадат късмет на СОС да проработи “, разгласи той.

„ Отговорността е на всички 61 общински съветници да си изберат ръководител. Ако не го създадат, очевидно желаят да не се вадят кирливите ризи на предходното ръководство и да стартираме да решаваме проблемите на града “, добави Бонев.

Лидерът на „ Спаси Софи " акцентира, че за него кардиналната позиция е да разбере дали имат допирни точки по политиките за София. „ Оказа се, че тематиките, по които се разминаваме, са доста дребни. Нямаше причини против моята персона. Аз бих попитах по кое време се е зародило това съмнение към мен, когато показахме всички недъзи на предходното ръководство ли? Ние дадохме такава поръчка с разкриването на злоупотребите с осветлението на София, ремонтите и т.т. Ние призоваваме, дайте ни този късмет, с цел да се опитаме да извадим София от дупката, в която се намира “, сподели.

Общинският консултант от групата на ПП-ДБ, разкри, че са получили доста стеснителен сигнал за деен бойкот в почистването на София. „ 19 компании имат контракт за поддържане на зелената система на София и всяка една от тях работи по разнообразни правила. Това е единствено част от повода за хаоса на София. Информацията е доста. 17 млн. лв. към този момент са дадени на тези компании. Единствената наложена санкция е била единствено една за 15 000 лв.. Видяхте, че към този момент е наложена санкция от 150 000 лв. “, изясни Бонев и сподели разпределението на компаниите в града.



„ В завода за боклуци обстановката е страшна. Не знам по какъв начин той действа. Има тежки механически проблеми на завода. Тежки проблеми има и с план-сметката на София, касаеща голословни разноски. Това е наследството на “, сподели още той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР