През последните седмици и от двете страни на фронта възникна

...
През последните седмици и от двете страни на фронта възникна
Коментари Харесай

Плъхове и мишки превзеха фронтовата линия в Украйна

През последните седмици и от двете страни на фронта породи проблем. И украинските въоръжени сили, и окупационните сили се оплакват от огромен брой плъхове и мишки на фронтовата линия . Британското министерство на защитата твърди в Twitter, че за увеличението на броя на гризачите евентуално са съдействали меката есен и достатъчното храна от ниви, които са останали необработени заради сраженията. Сега, когато времето стана по-студено, мишките и плъховете търсят топли места, изключително транспортни средства и отбранителните уреди.

Според британците гризачите провокират спомагателен напън върху морала на бойците на фронтовата линия . Освен това те заплашват военната техника, тъй като изгризват кабелите .

„ Билд “ писа, че украинските бойци на фронта са се сблъскали с настъпление от гризачи. В интернет се появиха огромен брой видеоклипове, в които украински бойци демонстрират по какъв начин мишки, плъхове и даже змии се разпръскват из окопите . Поради това котките „ ненадейно имаха своя лична задача във войната “.

„ Непроверени известия допускат, че съветските елементи са почнали да страдат от увеличение на случаите на заболяването, която войските приписват на проблем с вредители “, добави разследващата организация.

Както УНИАН заяви по-рано, по бойната линия врагът стартира да страда от окопни болести. Основната причина за сходни епидемии измежду окупаторите е неналичието на хигиена. В купянското направление съперникът има проблеми с така наречен миша тресчица. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР