През последните няколко сезона дизайнерите често ни предизвикват да извадим

...
През последните няколко сезона дизайнерите често ни предизвикват да извадим
Коментари Харесай

17 стайлинг идеи как да носим бодито като топ

През последните няколко сезона дизайнерите постоянно ни провокират да извадим бельото си на показ. Започнахме да носим красиви сутиени под блейзъри като празненство тоалет, а горнищата на банския през лятото постоянно комбинираме с панталони или с с висока талия вместо тишърт.

Е, пристигна време и за бодито, което нормално сме привикнали да носим единствено през зимата под ризи и най-много пуловери, с цел да ни бъде по-топло и удобно. Сега то излиза от забвение и от ден на ден започваме да използваме като топ. Красивата Роузи Хънтингтън-Уайтли преди няколко месеца поде тази наклонност с тези семпли модели, които откриваме даже в, които са в неутрални тонове и елементарно се комбинират и с дънки, и с панталони, и с поли. Тя самата го прави много постоянно.
               
на Сеп 30, 2019 в 12:56 PDT

Така че, в случай че нямате такава basic дреха в дрешника си, можете да си поръчате онлайн, тъй като в този момент, когато се връщаме повече към класиките, когато нямаме потребност от доста, няма потребност да пазарим безразсъдно. А виждаме, че бодито изцяло може да измести всеки топ, без значение дали ще го носим в комбиниране с костюм в офиса, или с обичаните си къси панталони.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР