През последните няколко седмици много потребители на Reddit започнаха да

...
През последните няколко седмици много потребители на Reddit започнаха да
Коментари Харесай

Reddit премахна стари потребителски чатове и също отмени виртуалните монети Reddit Coins

През последните няколко седмици доста консуматори на Reddit започнаха да оповестяват за изгубването на остарялата им, насъбрана през годините, персонална преписка, написа Mashable. В отговор на недоволство от един от членовете на форума, админ на Reddit изясни, че компанията „ придвижва остарелите чатове към нови платформи и, за жалост, се копират единствено данните от 2023 година “.

Администраторът също оповестява, че има опция за достъп до старите потребителски чатове. За задачата, би трябвало да извършите поръчка за данните на този адрес, когато влизате в акаунта си в Reddit. Достъпът до входящите известия до 2023 година може да се прави посредством остарялата версия на Reddit.

Изглежда, че доста консуматори не са обърнали внимание на известието в платформата за обществени медии през юни, което гласи, че уеб сайтът минава към нова архитектура за чат и че изтриването на старите известия ще обезпечи „ равномерен и бърз преход “. Решението за прехода влезе в действие на 30 юни, само че доста консуматори видяха изгубването на архивите единствено няколко дни по-късно.

Наред с последните промени в разпоредбите за достъп до API и премахването на архивираните чатове, управлението на Reddit взе друго решение, което провокира реакция от страна на потребителите. В петък платформата Reddit разгласи, че последователно ще отстрани системата за награди и след 12 септември всички виртуални монети Reddit Coins и награди, които потребителите имат, ще изчезнат. Въпреки че месечното разпределяне на монети и премиум-наградите ще приключат след тази дата, абонаментът Reddit Premium ще продължи, както и преимуществата, които дава, в това число и опцията за гледане на наличие без реклами.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР