През последните няколко месеца Били Айлиш изглеждаше наистина щастлива и

...
През последните няколко месеца Били Айлиш изглеждаше наистина щастлива и
Коментари Харесай

Били Айлиш отново е сама

През последните няколко месеца Били Айлиш изглеждаше в действителност щастлива и като че ли е намерила любовта в лицето на Джеси Ръдърфорд.

Очевидно обаче връзката им не се е развила добре и съгласно упованията, тъй като двамата са се разделили. Това удостоверява представител на Айлиш пред Page Six.

Връзката сред двамата продължи към седем месеца, като през това време значително хора в обществените мрежи показваха притеснението относно възрастовата им разлика. Изпълнителката е на 21 години, до момента в който Ръдърфорд е с 10 години по-голям от нея.
 Снимка 599613
Източник: GettyImages

Към момента не се знае каква е повода за раздялата, само че двамата бяха видяни последно дружно по време на музикалния фестивал Coachella през април. След това при започване на сегашния месец Били Айлиш се появи на MET Gala 2023 сама.

Представителят на Айлиш коментира пред Page Six, че изказванията за невярност са изцяло погрешни, само че въпреки всичко отхвърля да даде повече детайлности. Въпреки това се счита, че двамата са в положителни другарски връзки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР