През последните няколко години Джони Деп и Амбър Хърд станаха

...
През последните няколко години Джони Деп и Амбър Хърд станаха
Коментари Харесай

Камил Васкес и Джони Деп все по-близки

През последните няколко години Джони Деп и Амбър Хърд станаха причина за безчет заглавия в медиите, посредством и на продължаващата им правосъдна борба. Събитията към двамата артиста доближиха точката на шупване, когато делото за клюка се трансформира в правосъден развой във Вирджиния, като в същото време стана и обществено притежание, с помощта на камерите в правосъдната зала. Излъченият по малкия екран развой направи звезда и юрист Камил Васкес.

В последна сметка Джони Деп победи в съда, като Амбър Хърд беше приета за отговорна по три обвинявания за клюка и наказана да му заплати колосалните 10 милиона $. Адвокатът му Камил Васкес стана много известна по време на процеса, частично с помощта на слуховете, че тя и артистът в действителност се срещат. И макар че и двамата отхвърлиха сходни изказвания, по всичко личи, че Джони Деп и Камил Васкес са станали доста близки. 

Наскоро двамата се събраха на рок концерт и срещата им не остана незабелязана от страна на почитателите.

Джони Деп и Камил Васкес бяха засечени в доста непринудена конюнктура: концерт на Джеф Бек в Прага, като видеото на срещата им се трансформира в шлагер в Instagram.

Докато Джони Деп маха на почитателите, виждаме, че до него е и Камил Васкес. По всичко проличава, че двамата не престават да поддържат връзката си и с изключение на клиент и юрист, са и доста близки другари. 

Напоследък Джони Деп е съвсем напълно фокусиран върху музиката. Той даже отсъстваше от правосъдната зала, когато журито прочете присъдата по време на процеса за клюка. По същото време актьорът беше в Европа, с цел да свири заедно с Джеф Бек. Оттогава той продължава с още музикални концерти и даже възнамерява турне за събиране на своята супергрупа Hollywood Vampires. 

Разбира се, музиката надалеч не е единственото занятие за Джони Деп, откакто процесът за клюка против Амбър Хърд завърши. Екипът на актрисата от " Аквамен " към момента се пробва да анулира присъдата, само че досега без триумф. А в това време Деп се готви да снима първия си филм след делото и то във Франция, където ще играе крал Луи XV, напомнят от Cinema Blend.

Колкото до Камил Васкес, нейната звездна мощ единствено набъбна, откогато тя и Джони Деп завоюваха борбата в съда. След като беше нараснала в актуалната си компания, пред адвокатката се откриват от ден на ден нови благоприятни условия, както в рамките на практикуването на правото, по този начин и отвън него. В това число влизат излизането на автобиографична книга и филм, проследяващ живота ѝ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР