През последните няколко дни интернет обществото полудя по новата мания

...
През последните няколко дни интернет обществото полудя по новата мания
Коментари Харесай

Килата и Криско се подиграха с 10-годишното предизвикателство

През последните няколко дни интернет обществото полудя по новата фикс идея "10-годишно предизвикателство ". Новият шлагер е определян като "предизвикателство ", само че дали всички консуматори на обществените мрежи, взели присъединяване в него, в реалност са провокирани да се включат или сами са решили да го създадат, с цел да задоволят нарцисизма си, е въпрос, на който надали ще получим отговор.



По създание, в случай че желаете и вие да участвате в предизвикването, би трябвало да качите колаж от две свои фотоси - една отпреди десетилетие, другата настояща. Целта е да се покаже по какъв начин образно се е трансформирал човек през този интервал от време. Някои наши звезди обаче демонстрираха възприятие за комизъм и не извършиха тъкмо предизвикването.



100 кила качи колаж, на който просто е тъп и по-тъп, а Криско не пропусна да ухапе Слави Трифонов, като сподели негова училищен фотография и такава от в този момент, като написа, че разликата сред двете е 100 години. В предизвикването, само че по канонблесна още Дарина Павлова, която разкри за какво не е мръднала за едно десетилетие.



„ Невероятният случай на Дарина Павлова. Как работи? Просто следвайте фантазиите си, работете интензивно и стигнете уверено до днешния ден, не се отхвърляйте от фантазиите си и... в никакъв случай не забравяйте усмивката си. Стремете се да желаете.. желанието кара живота да се случва. Нека има значение. Нека всичко си заслужава. Желанието е живот. Как вие се справяте с ежедневното предизвикателство наречено живот? ", написа Дарина в обществените мрежи”.


Азис, Александър Кадиев, неговата партньорка Деси Стоянова също се демонстрираха през днешния ден и преди 10 години.



Фолкпевицата Мария заслужи хвалба от фенка, че през днешния ден е по-красива.



Един от най-любопитните колажи е на приятелката на Криско Цвети, която преди 10 години е била с буйна грива и доста грим, до момента в който през днешния ден наподобява къде по-стилна.



Актьорът Владо Карамазов и футболистът Димитър Бербатов провокираха нервност измежду фенките си, до момента в който Николета също сподели автентичност и се показа с две фотоси, само че с разлика от 27 години, вместо 10.


Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР