През последните месеци YouTube сериозно затегна битката срещу използването на

...
През последните месеци YouTube сериозно затегна битката срещу използването на
Коментари Харесай

YouTube ще наказва, ако засече блокъри на реклами

През последните месеци YouTube съществено стегна борбата против потреблението на всевъзможни добавки и приложения, които блокират реклами във видеопортала. Досега главните ограничавания бяха за потребителите, които употребяват интернет браузър през компютър.

Те получаваха по няколко предизвестия да спрат блокирането или да си платят абонамент. Ако не създадат нито едното, видеоклиповете биват блокирани и не потеглят до момента в който потребителят не промени мнението си.

Междувременно консуматори съобщаваха и за други проблеми. Например, че получават известия за неточност или просто цялостната работа на платформата е по-бавна, буферирането на клиповете е по-малко и те засичат, потеглят след повече очакване и така нататък

Сега YouTube уголемява ограниченията и към мобилните приложения, оповестява The Verge. Забранява се и потреблението на приложения на трети лица, през които да се гледа YouTube, само че с блокирани реклами. От компанията декларират, че рекламите обезпечават приходите на основателите на наличие и блокирането им ги ощетява, като надлежно и самите консуматори ще страдат, защото с времето може да останат без обичаните си канали.

Компанията споделя, че когато засече сходно нарушаване, ще " предприеме подобаващите дейности, с цел да отбрани платформата, основателите и феновете ". Това включва същите проблеми със зареждането на видеото, както и известие за неточност, че наличието не е налично през това приложение. Решението още веднъж е същото, споделя компанията: пазаруване на абонамент за YouTube Premium без реклами или разрешаване на рекламите.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР