През последните месеци Тръмп и севернокорейският лидер Ким Чен-ун си

...
През последните месеци Тръмп и севернокорейският лидер Ким Чен-ун си
Коментари Харесай

Заради Ерусалим Пхенян нарече Тръмп ”изкуфял” и ”слабоумен”

През последните месеци Тръмп и севернокорейският водач Ким Чен-ун си разменят персонални обиди и закани за война в конюнктура на изострено напрежение поради ракетната и нуклеарната стратегия на КНДР, съобщи Франс прес.

"Като се има поради, че изкуфелият слабоумник намерено приканва в Организация на обединените нации за цялостното заличаване на суверенна страна, това деяние не е толкоз изненадващо. Тази самодейност обаче ясно демонстрира на целия свят кой е рушителят на международния мир и сигурност, кой е парий и престъпник в интернационалната общественост ", съобщи представител на севернокорейското външно министерство, употребявайки квалификации, които нормално се изговарят по адрес на КНДР.

Северна Корея пламенно осъжда решението на Съединени американски щати за Ерусалим и показва "твърдата си поддръжка и взаимност с палестинския и арабския народ в битката им за законните им права. Съединени американски щати ще бъдат държани за виновни за всички последствия от това рисково и дяволско деяние ", добави представителят, представен от държавната организация КЦТА.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР