През последните месеци страната ни демонстрира перфектното управление на границите

...
През последните месеци страната ни демонстрира перфектното управление на границите
Коментари Харесай

Емил Радев: България доказа че пази добре външната си граница

През последните месеци страната ни показва съвършеното ръководство на границите ни. И все пак ние към момента сме отвън шенгенското пространство. България е несправедливо в пакет с Румъния, където има големи проблеми. Това ни дърпа обратно. Това съобщи евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Емил Радев в утринния блок на Българска национална телевизия по тематиката за влизането на България в Шенген.

" Гърция позволи прекалено много мигранти, които минаха и през България, и през Румъния. И сега на гръцките острови има огромен напор. При сформирането на новото немско държавното управление бежанците и незаконните мигранти бяха измежду главните проблеми и сложени цели. Същото състояние е и в Холандия. Изцяло сме заложници на мигранската рецесия, само че все пак оценката на Европа беше ясна - пазим добре външната си граница ", сподели още той.

" Даваме големи средства за запазване на страната и границата. Смятам, че в идващите месеци ще има пробив за Шенген. Съдбата на Румъния не е ясна ", добави евродепутатът.

" Дадохме неприятен знак, че насилието над дами и деца в България е тематика, с която може да се прави компримиси. Опозицията и други кръгове хора употребяват неверно подстрекателство и обстоятелства без покритие ", приключи Емил Радев по тематиката за ратификацията на Истанбулската спогодба. /novini.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР