През последните месеци много хора пренесоха офисите си у дома

...
През последните месеци много хора пренесоха офисите си у дома
Коментари Харесай

Мъж направи нещо безумно зад гърба на жена си! Мрежата прегря! СНИМКИ

През последните месеци доста хора придвижиха офисите си вкъщи поради пандемията от ковид. Именно поради тази обстановка американката Кара Фийлдс и брачният партньор й Том Фийлдс също останаха вкъщи с децата си, които като тях се образоваха онлайн.

За да съумеят да работят и учат те трансформирали всекидневната си в офис и класна стая, където разположили преносими компютри и таблети.

Кара работела в отдела по маркетинг на компания Elanco, която била основана в Индиана. Често й се налагало да организира онлайн конферентни връзки с шефовете и сътрудниците си, с цел да стиковат работата им.

Мъжът й пък работел в IT компания.

„ Да жонглирам сред персоналния и професионалния опит е повече от мъчно. Мислех, че се оправям добре, само че в следствие открих, че това въобще не е по този начин “, споделя Кара.

„ Дълго време по време на диалозите ми с сътрудниците и шефовете те се смееха неоснователно. Не знаех за какво това е по този начин, до момента в който един сътрудник не се осмели и не ми сподели фотоси от конферентните ни връзки. Останах потресена!

През цялото време в продължение на седмици до момента в който аз организирах съществени работни видеоразговори мъжът ми зад тила ми е правил нещо безумно “, споделя брачната половинка, станала жертва на мъжа й.



Какво обаче е правил той зад тила й, както и доста фотоси, които го потвърждават ще видите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР