През последните месеци имаше аварии при отоплението в 16 населени

...
През последните месеци имаше аварии при отоплението в 16 населени
Коментари Харесай

Лондон: Преди изборите Путин се загрижи, че руснаците студуват заради войната

През последните месеци имаше повреди при отоплението в 16 обитаеми места в цяла Русия. Тези повреди при температури под нулата са уголемение на действителен проблем, който изтезава съветските градове от десетилетия, само че евентуално се е изострил заради съветската политика по време на война. Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Отбелязва се, че Русия постоянно  пред повторните вложения в социална инфраструктура, изключително след нахлуването на силите ѝ в Украйна през 2022 година

Местните управляващи на редица области са били помолени да поемат тежестта да работят с по-малко доходи от държавния бюджет и да финансират локални доброволчески сили. Според английското разузнаване това евентуално е обтегнало бюджетите им и е наложило някои съкращения на разноските за поддръжка . Освен това мобилизацията евентуално е довела до дефицит на работна мощ във всички промишлености, в това число квалифицирани инженери по отоплителни съоръжения и водопроводчици.

Путин е изискал от министъра на изключителните обстановки Александър Куренков да обезпечи обезпечаването на отопление и електричество на жителите.

Според английското МО разглеждането на този проблем евентуално е съществена грижа за Путин преди идните
 С бюджета за 2024 година Русия се готви за безконечна военна борба със Запада
С бюджета за 2024 година Русия се готви за безконечна военна борба със Запада

Заложени са рекордни разноски за отбрана
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР