През последните години светът се променя бързо и необратимо. Какво

...
През последните години светът се променя бързо и необратимо. Какво
Коментари Харесай

Будистки лама прави прогноза за 2023-та – за какво трябва най-много да внимавате

През последните години светът се трансформира бързо и необратимо. Какво да чакаме от близкото бъдеще и каква тактичност на държание да предприемем, с цел да се предпазим оптимално от идните катаклизми? Това споделя лама Белигте от будисткия манастир „ Брейбунлинг Дам “.

Годината на Черния заек ще премине под стихията на водата. А водата, както знаете, е спокойна, само че променлива.



„ Като цяло годината се чака да бъде удобна, защото самият заек е фамилен, работлив, доста спокоен. Ще има отвореност на мозъка, еластичност, податливост към размисъл, словоохотливост и вътрешен глас “, споделя ламата пред уеб страницата Chita.ru.

Според будистките астрологични прогнози през 2023 година би трябвало да прекарваме повече време с обичаните си хора – другари и семейство.



„ Не оставяйте сами. Това ще ви накара да се чувствате тревожни и увили. Важно е да се означи, че за хората, родени в годините на Заека и Петела, 2023-та ще бъде сложна, а за родените в годините на Овцата и Глигана ще бъде по-благоприятна “, предизвестява ламата Белигте.

Неприятности могат да дебнат дребните деца, по тази причина родителите би трябвало да ги наблюдават деликатно. Но хората на междинна възраст и по-възрастните в по-голямата си част няма от какво да се опасяват.



Що се отнася до световната обстановка, ламата предвижда, че " за огромните управници " по света са вероятни фрапантни промени от неприятно към положително и назад. Той предвижда и вероятен скок на престъпността в обществото.

Ламата споделя още, че през 2023-та може да се появят нови заболявания, които той назовава „ синтетични “. Дали не става въпрос за разпространяването на някакъв нов основан от индивида вирус, или бактериологично оръжие?

Но има и положителни вести. Например тази година ще се отварят от ден на ден граници и хората ще имат опция да отидат на отмора и да си починат добре. Това точно е и нещото, което ламата предлага. „ Ще бъде добре за хората да намерят време за отдих от насъбраното напрежение “, споделя той.

Обобщавайки прогнозите си за годината, предсказателят приключва с думите: „ През 2023-та би трябвало да сте по-внимателни към всичките си каузи и планове: по-съсредоточени, не бързайте, преценявайте добре всичко. Годината е в детайла на водата, а водата носи скрита мощ, която е неподвижен, само че крие огромен капацитет, който е нужен преди всяко ново начало ”.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР