През последните години се утвърди тенденцията част от българите да

...
През последните години се утвърди тенденцията част от българите да
Коментари Харесай

Между 300 и 450 лв. за тридневен новогодишен купон на морето

През последните години се утвърди наклонността част от българите да посрещат Нова година на Черноморието. И тази година не прави разлика. Местата в хотелите, които са отворени и след края на летния сезон по Северното Черноморие съвсем се изчерпаха.

Офертите са разнородни. Цената за един от най-популярните пакети – тридневният, излиза сред 300 и 450 лева на човек според от категорията на хотела и какво включва. При всички неизменнно и разумно участва празничната вечеря.

Още при започване на декември хотелите се окичват с празнично осветяване за тържествата в края на месеца. Наблюдава се обаче нова наклонност – хората, които желаят да посрещнат Нова година на морето, към този момент избират по-малките курорти пред огромните. Хотелите, които отварят особено за Нова година на " Златни пясъци”, са малко, оповестява бТВ. " Тази година се вижда една наклонност на засилено търсене на хотели в Балчик и района, най-много в голф комплексите”, разяснява Стоян Маринов от Варненската туристическа камара.

Това обаче не значи, че българските туристи са станали по-платежоспособни. От сектора изясняват засиления интерес на север с неналичието на презастрояване и спокойствието.

Също по този начин много хора са създали от дълго време резервациите си за Нова година, а не чакат последния миг. " В последно време българинът прави резервации задоволително в точния момент ", уточни Павлин Косев от Варненската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите. За товаса спомогнали и полетите на нискотарифни самолетни компании.

Не единствено българи обаче считат да посрещнат 2018 година на Черноморието. " Също по този начин виждаме много руснаци с парцели във Варна. Те се връщат особено за новогодишните празници”, съобщи Анна Касикова, изпълнителен шеф на компания, която менажира хотелски комплекси.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР