„През последните години Оскарите са сякаш по-остро политизирани, но на

...
„През последните години Оскарите са сякаш по-остро политизирани, но на
Коментари Харесай

Кинокритик: Следващата година е изключително важна за кариерата на Мария Бакалова

„ През последните години Оскарите са като че ли по-остро политизирани, само че на тази гала видяхме по-разнообразни награди. Дори аз бях сюрпризиран от някои. Говоря за основна мъжка и за основна женска роля – това бяха моите любимци, само че не имах вяра, че ще завоюват. Антъни Хопкинс и Франсис Макдорманд са извънредно положителни и двамата “

Церемонията не е била толкоз обилна, колкото през предходните години, само че това не е било допустимо поради събитията, само че въпреки това суетата е участвала въпреки и в по-минорни тонове. „ Когато приказваме за Оскари, прекомерно доста внимание се обръща на опаковката и по-малко на самото кино “, споделя Иванов

За повторно имаме жена, която печели „ Оскар “ за постановка. Това е Клои Джао за „ Земя на номади “, а в този момент на нея ѝ следва нов план по комикс на „ Марвел “. „ Надявам се тя да успее да разнообрази по някакъв метод мейнстрийма, който е станал безпощадно генеричен “, сподели кинокритикът, само че означи, че ще бъде мъчно Джао да трансферира интимността на нейното кино в един комерсиален план.

„ Мария Бакалова към този момент е част от машината на Холивуд. Тя към този момент се снима в холивудски филм, който следва да излезе тази година. Вторият ѝ филм е по-арт и по-мрачен. Това, че не завоюва не трансформира обстоятелството, че има шанса да стане огромна звезда и огромно име в киното. Много е значима идната една година за нея и по какъв начин ще се възползва от нея “, счита Благой Иванов.

Кинокритикът разяснява и сравнението сред Мария Бакалова и Мерилин Монро, което Брад Пит направи по време на церемонията: „ Те са доста разнообразни като игра “.

Какво още направи усещане на Благой Георгиев на церемонията на Оскарите – вижте неговия разбор във видеата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР