През последните години Модис България е сред технологичните компании с

...
През последните години Модис България е сред технологичните компании с
Коментари Харесай

"Модис България" инвестира в развитието на Пловдив и отваря нови работни позиции

През последните години " Модис България " е измежду софтуерните компании с извънредно динамично развиване и постоянен напредък в бранша на осведомителните технологии, създаването и поддръжката на приложения и изнесените услуги. От 2019 година насам компанията развива активността си и в Пловдив, осигурявайки претовареност на софтуерни разработчици, както и на експерти с многообразие от чуждоезикови профили. Какви са проектите на " Модис " за развиване в Града под тепетата, разяснява Борис Сарабеев , който управлява бизнеса на компанията на локално равнище. Как се отразява последната година на бизнеса на " Модис " в страната?
Вероятно забелязвате, че " Модис България " е една от фирмите, които не стопират да развиват активността си и да притеглят нови хора в екипа си макар усложненията пред бизнеса и несигурността в заобикалящата ни среда. Бих споделил, че последните 18 месеца са извънредно сполучливи за екипа ни в Пловдив. Добрата организация и ръководство на работата ни разрешиха да запазим размера на работа, както и да стартираме нови планове. Това е повода да продължаваме да растем и да наемаме и нови хора в интервал, в който на доста други компании се постанова да освобождават част от своите чиновници.
Какви експерти търси компанията в Пловдив?
- Традиционно компанията ни е желан шеф за ИТ експерти, както и за хора с положително равнище на притежаване на непознати езици. Към момента интензивно наемаме фрагменти с чуждоезиков профил - немски, британски и чешки език, както и Salesforce разработчици и други програмисти.
Защо претендентите избират кариера в " Модис " пред други благоприятни условия за развиване?
- Добре знаем, че към претенденти със същите умения и опит интерес имат и доста други компании в града, които също сполучливо развиват своя бизнес. Именно това е повода да предлагаме конкурентни условия на труд, редица спомагателни придобивки, само че и нещо доста повече - несравними благоприятни условия за образование и развиване и създаване на дълготрайна кариера в организация с световно наличие и понастоящем над 1200 заети в България. Колегите ни правят оценка и опцията да развиват своите личностни умения и качества, както и да се включват в редица спомагателни развлекателни интензивности или начинания за обществена отговорност, които компанията припознава.
Реклама Какъв е броят на чиновниците ви в Пловдив и каква е организацията на работа все още?
- В момента екипът ни в града наброява над 80 души в няколко разнообразни екипа, като непрекъснато отваряме и нови работни позиции. Очакваме броят да се усили поради интереса към бизнеса и запитванията от евентуални сътрудници за работа по нови планове в софтуерния бранш. Колегите ни имат опция да работят с гъвкаво работно време от офиса ни, който неотдавна разширихме. Вече заемаме два етажа, напълно оборудвани за работните потребности на сътрудниците, както и за техния отдих и забавление в безвредна среда.
Защо " Модис " избра Града под тепетата?
- Пловдив има голям капацитет за развиване на бизнес, като градът се е трансформирал в атрактивна дестинация за редица промишлености, измежду които и софтуерната. За " Модис " Пловдив е основна локация, защото тук срещаме огромен брой квалифицирани фрагменти - хора с чудесно равнище на притежаване на непознати езици, както и програмисти и ИТ експерти. Отбелязваме и съществуването на местни общински и частни организации, както и на огромни просветителни институции, с които интензивно си партнираме.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР