През последните години домакинските електроуреди, които използваме в ежедневието, търпят

...
През последните години домакинските електроуреди, които използваме в ежедневието, търпят
Коментари Харесай

Революция в почистването на дома с безжичната прахосмукачка Bespoke Jet |

През последните години домакинските електроуреди, които използваме в всекидневието, търпят освен функционална, само че и образна еволюция. Сред новаторите в това отношение е и Samsung със серията си артикули за дома Bespoke. Тя дава избор сред разнородни цветове, които да отговорят на желанията и потребностите на другите консуматори, а и опция за ободряване на интериора.

У нас концепцията Bespoke към този момент е добре позната от, която дебютира в България предходната година. Концепцията Bespoke включва три съществени посоки: модулност - позволяваща комбинации според от нуждите; персонализация - с избор на голям брой цветове; еко устременост - посредством разнообразни технологии, които вършат уредите по-устойчиви.



Нова визия и функционалност за добре прочут апарат

Серията обаче включва и други домашен електроуреди, в това число и прахосмукачките Bespoke Jet, за които можете регистрирате авансово до 6 март 2022 година и да получите извънреден достъп до спомагателна информация и код за отстъпка при покупка на Samsung прахосмукачка на стойност 100 лева Той може да бъде употребен в интервала 7.03 - 30.04 за закупуване на прахосмукачка от сериите Samsung Bespoke Jet, Jet Stick и JetBot онлайн или в магазинната мрежа на сътрудниците на компанията от 7 март 2022. А в интервала 7.03 - 3.04 можете да употребявате кода към специфичната оферта за предварителна поръчка на Bespoke Jet. Повече информация можете да откриете.

Едва ли има някой от нас, който да не е употребявал прахосмукачка. Тези уреди са незаменими в ежедневната поддръжка на чистотата освен в дома, само че и в офисите ни. Въпреки съществуването на автоматизирани роботизирани прахосмукачки, обичайна идея към този момент не може да бъде подценена, защото се реализират най-хубави резултати.



Свикнали сме в множеството случаи този вид уреди да са тежки, обемисти и не изключително комфортни. Това обаче се трансформира с новата Bespoke Jet от Samsung. В случая става дума за безжичен апарат, разчитащ на вградена батерия, а не на кабел, който постоянно се закача някъде или се постанова непрекъснато да бъде прескачан и разплитан.

Това дава независимост на придвижването във всички стаи, без да е належащо прекосяването към различен контакт. Батерията на Bespoke Jet е с огромен потенциал, допускащ ѝ да работи с оптимална мощ до един час, което си е изцяло задоволително за разчистване на един приблизително огромен дом. Освен това има и аварийна батерия, която удължава работата до два часа. Батериите резервират до 70% от успеваемостта си в границите на до 500 цикъла на приложимост.



Налична е и докинг станция All-in-One Clean Station, която зарежда прахосмукачката и автоматизирано изпразва контейнера за боклук посредством технология Air Pulse. По този метод няма да се притеснявате, че може да вдишате прахуляк при промяна на торбичката или при изпразване на контейнера, както се случва със общоприетите прахосмукачки. И защото стана дума за прахуляк, разполагате с алтернатива за приставка, която може да пръска вода върху подова повърхнина и по този начин да отстранява дейно полепналите прахови частици. Подобна алтернатива е налична в малко от обичайните модели.

Станцията, която служи и за подложка на прахосмукачката, може напълно умерено да се трансформира в част от интериора, защото е с изчистен и непоказен дизайн и стои отвесно. Разбира се, постоянно имате и опцията да я съхранявате в мокро помещение или където предпочитате.

Традиционните прахосмукачки са обемисти и тежки, само че не и Bespoke Jet, която тежи едвам 2.5 кг. Това я прави задоволително лека за маневриране и разчистване из целия дом. Тя може да бъде употребена и за разчистване на повърхностите на столове и дивани, на шкафове и маси, щорите на прозорците, долната страна на уредите и стъпалата на стълбите.



С времето някои модели губят мощността си, само че Bespoke Jet може да предложи оптимална продуктивност с дигитален инверторен мотор с мощ на засмукване до 210W. Така ще се справите с най-сериозните замърсявания, даже тези надълбоко в килимите. В този ред на мисли, с цел да се отстранен и най-фините частици, системата Jet Cyclone обезпечава по-чист въздух, улавяйки фините прахови частици, засмукани в прахосмукачката.

За задачата е употребена многослойна система за 99,999% пречистване. Когато въздухът се засмуква, огромните прахови частици се отделят, а по-късно се улавят във филтър с железна мрежа. След това микрофилтърът улавя фини прахови частици и най-после филтър за тънък прахуляк улавя микропраха. Добрата вест е, че всички елементи и филтри могат да се мият, а това понижава зависимостта от непрекъсната покупка на аксесоари.



Друго софтуерно изобретение е прибавянето на LCD екран с поддръжка и на български език. На него е налична разнообразна информация, в това число настройки за равнището на засмукване и положението на батерията. На него ще видите и съществуването на проблеми, като задръстване с предмети, заседнали в четката, или изчезнали филтри. Освен това се дават и указания, които да оказват помощ за отстраняването на нередностите.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР