През последните години дизайнерите и модните марки представят все по-екстравагантни

...
През последните години дизайнерите и модните марки представят все по-екстравагантни
Коментари Харесай

7 модни абсурда, които преминават всички граници

През последните години дизайнерите и стилните марки показват все по-екстравагантни модели. Въпреки че в тази промишленост важи правилото „ Новото е добре забравеното остаряло “, фирмите въпреки всичко желаят да показват и нещо новаторско.

Някои от тях от време на време минават границата на особеното и отиват в крайности, които могат да се дефинират само като „ неуместни “.

Представяме ви 7 модела, които не могат да се дефинират по различен метод:

1. Дънки с обърнати джобове


Този нов модел е един отличен образец за това по какъв начин в желанието си да са разнообразни, марките могат да трансфорат практичното в неефикасно.

2. Пластмасова мрежеста чанта


Напомня ли ви на нещо този " нов " модел чанта? Да, на тази на пазарската торба на баба ви.

3. Дънки без дъно


Не единствено, че наподобяват неуместно, само че тези дънки костват цели 100 $, нищо че ще се наложи да си купите още един чифт, с цел да не ходите голи.

4. Светещи елегантни обувки



Ако се притеснявате, че ще си загубите обувките по време на публична вечеря или бизнес среща, този модел е единствено на вас!

5. Маратонки на токчета



Ако желаете да сте елегантни, само че въпреки всичко да ви е комфортно, стилната промишленост към този момент има решение.

6. Обувки - портмоне



Тези обувки са отлично решение, когато излезете с другари в парка, само че не желаете да взимате със себе си раница. Дано не се притеснявате, че могат да ви оберат или че ще ви подрънквате радостно поради стотинките.

7. Чанта - спрей



Всеки знае какъв брой неприятно да не можете да се зарадвате на пролетните аромати. Ако сте заета дама и нямате време за отмора, тази чанта - освежител за въздух -  ще ви придвижи измежду природата единствено с едно спукване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР