През последните години детето стана обект на прехвърляне от семейството

...
През последните години детето стана обект на прехвърляне от семейството
Коментари Харесай

ПП Възраждане вижда топла връзка между Истанбулската конвенция и Стратегията за детето

През последните години детето стана обект на прекачване от фамилията към учебното заведение, а чисто човешкото се загуби в неприятната връзка сред двете институции. Това съобщи Искра Михайлова от Политическа партия " Възраждане " по време на конференция в Българска телеграфна агенция в Стара Загора.

В регионалния град партията показа своята самодейност " Възраждане на фамилните полезности ", която се организира за трета поредна година, само че за първи път на национално равнище.

От своя страна организационният секретар на Политическа партия " Възраждане " Николай Дренчев уточни, че демографията е " върхът на айсберга " измежду проблемите в страната ни.

Това е най-страшният проблем - България се обезлюдява, ние се циганизираме и ислямизираме , това е ужасяващата реалност, заключи той и добави, че темповете, с които се случва обезлюдяването са съизмерими единствено с турското настъпление.
 От БПЦ предлагат редакция на Стратегията за детето
От БПЦ предлагат редакция на Стратегията за детето

Чрез религиозно обучение се образоват освен мозъците, предлагат от Синода

Дренчев уточни, че аргументите за демографската злополука са както материални, по този начин и духовни. От една страна са неприятните условия в страната във връзка с опазването на здравето на децата, което принуждава родителите да заделят повече средства за грижи, а от друга са моралните измерения - менталната конфигурация на българина.

Той подсети, че предходната година е бил изработен опит за внедряване на Истанбулската спогодба у нас.

Нашето общество се отнесе извънредно сериозно и със справедливо съмнение към нея, а след това се потвърди, че тя опонира на конституцията и беше отхвърлена от Конституционния съд , напомни Дренчев и добави, че сега са прави опит да се " пробута " идната версия на конвенцията, а точно Националната тактика за детето.
 Джамбазки откривал доста подводни камъни в новата тактика за детето
Джамбазки откривал доста подводни камъни в новата тактика за детето

Институциите ще вземат решение дали нашите деца ще учат за джендър идеологията, притеснява се той

Чрез Стратегията за детето същите организации се пробват да вкарат същата нормативна база, само че към този момент без шапката на Истанбулската спогодба , уточни той, заявявайки, че Политическа партия " Възраждане " се опълчва на това изрично.

Областният шеф юрист Слави Котаров също поддържа мнението на Дренчев.

Истанбуската спогодба има топла връзка със Стратегията за детето , съгласи се той.

Котаров съобщи, че доста от предложенията на Истанбулската спогодба, целящи отбрана на дамите от принуждение, действително са били приложени и в нашия углавен кодекс.
 Стратегията за детето не трябвало да се прави
Стратегията за детето не трябвало да се прави " на крайник "

От Политическа партия МИР провеждат социална полемика за документа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР