През последните две седмици израелската пехотната бригада Нахал“ е убила

...
През последните две седмици израелската пехотната бригада Нахал“ е убила
Коментари Харесай

The Times of Israel: Израелска пехотната бригада е ликвидирала над 250 бойци на Хамас за 14 дни

П рез последните две седмици израелската пехотната бригада „ Нахал “ е умъртвила над 250 бойци на " Хамас " в централната част на Ивица Газа както в престрелки на терен, по този начин и посредством обстрел на танкове и въздушни удари , съобщи The Times of Israel

Бригадата работи в по този начин наречения кулоар " Нецарим ", който пресича Газа от региона на Беери до брега. Коридорът разреши на армията да прави набези в северната и централната част на Газа. Войските на „ Нахал “ дружно с 601-ви бойно-инженерен батальон са унищожили голям брой активи на " Хамас " в региона през последните седмици, в това число ракети, пускови установки и оръжейни хранилища, споделя армията.

Здравното министерството в ръководената от " Хамас " Газа заяви, че минимум 31 553 души са били убити на територията по време към този момент над 5-месечната война сред Израел и палестински екстремисти. Последният брой включва минимум 63 смъртни случая през предходните 24 часа, се споделя в изказване на министерството. Ранените наброяват 73 546 души. 

* Вижте и това видео от архива ни: 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 

Припомняме и тази изложба от нашия списък:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР