През последните дни ясно се вижда, че има открита коалиция

...
През последните дни ясно се вижда, че има открита коалиция
Коментари Харесай

Нинова излови управляващите, каза какво крият от народа

През последните дни ясно се вижда, че има открита коалиция сред ГЕРБ-СДС, " Продължаваме промяната-Демократична България " и Движение за права и свободи. Разкритието направи в изявление за Българска национална телевизия водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Според нея в петък доста жестоко и брутално са били нарушени Конституция, закони и правилникът за работа на Народното събрание. Гласуваха се закони на първо и второ четене по едно и също време и ще го апелираме пред Конституционния съд, изрично съобщи Нинова.
-->
По думите ѝ депутатите не са имали и ред наличие за това, което се гласоподава в пленарната зала. Нагло и надменно прокараха тези 10 точки с болшинството, което имат, добави тя.

Налага се диктат на болшинството, което нито осведоми, нито съгласува, нито води диалог с партиите, които не са съгласни, добави Нинова.

Акцентира, че в решението, което е гласувано през вчерашния ден, е записано да се даде военна помощ на Украйна от Министерство на вътрешните работи - бронирана техника и аварийни елементи.

Според Нинова тази техника може да бъде потребна на българския народ в защитата на границата или при бедствия и повреди на наша територия. Поискала е уточнения от министъра на вътрешните работи и на защитата, само че не е получила никакви отговори.

" Натискайте копчетата, пращайте, без да знаят въобще защо става дума ", разяснява Нинова.

По отношение на " Росенец " са поискали пояснение какво ще последва от това, защото " Лукойл " са декларирали, че ще ни съдят. Ще скочат ли цените нагоре, ще нарастне ли петролът? - попита Нинова.

Българските деца ще могат да водят каузи против родителите си, малолетни и малолетни, НПО-тата ще могат да пишат стратегии за образование. Как това е положително? - попита Нинова.

Според нея се употребява клишето " евроатлантизъм ", с цел да се краде и да се върне задкулисието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР