През последните 30 години, в които България е членка на

...
През последните 30 години, в които България е членка на
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева: България е стабилна, вече няма нужда от подкрепата на МВФ

През последните 30 години, в които България е членка на Международния валутен фонд, животът в страната ни е по-добър - брутният вътрешен артикул се утрои, а безработицата понижа двойно. Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия шефът на Фонда Кристалина Георгиева  Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си обучение.

МВФ оказа помощ посредством разнообразни стратегии да се даде сигурност на българските жители и резистентен напредък на българската стопанска система. Оценката на България от страна на Фонда е възожно най-хубавата. България към този момент няма потребност от нашата поддръжка, тя е постоянна, съобщи Георгиева.

Светът е в рецесия, каквато не е преживявал – най-тежката след Голямата меланхолия. Тази рецесия към момента носи след себе си неустановеност. Данните към днешна дата са по-малко неприятни от тези отпреди три месеца, само че към момента се пред предизивкателството стопанската система да се възвърне както преди рецесията, уточни тя.

В изискванията на продължаваща здравна рецесия ограниченията за поддръжка на стопанската система и поддръжка на хората би трябвало да продължат. Ако не го създадем, рискуваме всеобщи банкрути, всеобща безработица и загуба на постигнатото през последните десетилетия, акцентира шефът на МВФ.

По думите на Кристалина Георгиева  Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си обучение участието на България в чакалнята на еврозоната означва, че България има спомагателна отбрана. В усливията на международна рецесия това е доста потребно, дава спомагателна сигурност, означи Георгиева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР