През последната една седмица председателят на Национално Движение Русофили и

...
През последната една седмица председателят на Национално Движение Русофили и
Коментари Харесай

Срещи в Москва на Николай Малинов с Кочин, Климов, Бабурин, Мурадов и Примаков

През последната една седмица ръководителят на Национално Движение Русофили и Политическа партия „ Русофили за възобновление на Отечеството “ организира в Москва редица срещи с съветски политически и публични дейци.

Началото на визитата му стартира със среща с Изпълнителния шеф на фонд „ Русский мир “ Владимир Вячеславович Кочин. На нея двамата разискаха редица въпроси, свързани с двустранното съдействие, опциите за предпазване и задълбочаване на културните, духовните и човешките контакти в изискванията на наказания.
 Николай Малинов с Владимир Кочин
След това дружно с Андрей Аркадиевич Климов – сенатор, заместник-председател на Комисията по външни работи на Съвета на федерацията, ръководител на Комисията на Съвета на федерацията за отбрана на държавния суверенитет и попречване на интервенция във вътрешните работи на РФ, член на Бюрото на Висшия съвет на партия „ Единна Русия “, Николай Малинов разиска въпросите, касаещи партийното съдействие сред партиите „ Русофили за възобновление на Отечеството “ и „ Единая Россия “. Основни акценти в диалога бяха търсенето на дискусионни площадки и формати за задълбочаване на партийния разговор, Евразийското съдействие и задълбочаване на разговора с партии и придвижвания, избягващи езика на омразата по отношение на Русия.
 Николай Малинов с Андрей Климов
По време на срещата Сергей Николаевич Бабурин, президент на Международния Славянски Съвет, ръководител на партия Руски обществен съюз и президент на Международната славянска академия на науките, образованието, изкуствата и културата и Николай Малинов, в качеството му на заместник-президент на Международния Славянски Съвет, член на Международната Славянска Академия и член на публицистичния съвет на списание „ Славяни “, разискаха идните действия и събития в границите на МСС и МСА, както и наличието на идващия брой на списание „ Славяни “.
 Николай Малинов със Сергей Бабурин
Друг акцент от пребиваването му в Москва беше срещата с Георгий Лвович Мурадов, заместник-председател на Съвета на министрите на Република Крим и Постоянен Представител на Република Крим при Президента на Руската федерация. Двамата разискаха опциите за създаване на връзки сред обитаеми места и градове от България и от Република Крим. Отделно внимание в беседата беше обърнато на спецификата на законодателството и на формите на взаимоотношение на властта с другите етнически групи за опазване и развиване на националните, езиковите и етническите разлики въз основа на образеца на Република Крим. Специално внимание беше обърнато на активността на Българската общост, живееща от епохи на полуострова.
 Николай Малинов с Георгий Мурадов
С ръководителя на Россътрудничество Евгений Александрович Примаков Николай Малинов разиска въпроси, касаещи общото и особеното сред Руси, Българи и Сърби, къде и по какъв начин в актуалната геополитическа конюнктура страните и народите могат да си сътрудничат и оказват помощ, както и кои общи цели са постижими и кои не са.
 Николай Малинов с Евгений Примаков
Пребиваването на Николай Малинов в Москва завърши с много забавна сказка с Григорий Борисович Карасин, ръководител на Комисията на Съвета на Федерацията по Международни каузи. Двамата обмениха отзиви за преспективите, формите, вероятните достижими цели и темповете на развиване в връзките сред съветските и европейските публични организации.
 Николай Малинов с Григорий Карасин
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР