През последната една година човечеството е под жестокия натиск на

...
През последната една година човечеството е под жестокия натиск на
Коментари Харесай

Специалистите предупреждават: Идват и сезонните грипове - основното средство, което пази от вируси  е добър клетъчен имунитет!

През последната една година човечеството е под жестокия напън на нападателния ковид. Но той не е единствения и финален вирус, който човечеството среща. В очакване медицината да успее да се опълчи на болестта с фармацевтични препарати екипът на споделя опита насъбран от сътрудници по света по какъв начин да изградите „ Защитна стена “ против против вирусни, бактериални инфекции, да преборите годишните сезонни респираторни болести и не на последно място да не забравяте за лекуването на другите хронични болести и положения, които имате .

Какво би било най-полезното за тялото?

Сергей Лазарев споделя, че е неефикасно да се лекуват органите по настрана в случай че имунитетът е на нула, защото индивидът е комплицирана информационно-енергийна система, от която единствено няколко % са физическо тяло, а повече от 90% са информационно-енергийни пластове. Без схващане за това по какъв начин поражда заболяването, по какъв начин вътрешната сила влияе върху тялото, цялото лекуване ще се свежда до бомбардировка с медикаменти и интервенции. Затова експертите все по-често свързват понятието „ имунитет “ с вътрешната сила на организма.

 Екип от сръбски учени съумяха да изследват на биорезонансни устройства резултата на енергийния диск върху положението на човешката електромагнитна обвивка (аура) и установихме доста усъвършенстване в външния му тип единствено след едно отнасяне. На фотосите по-долу можете да видите по какъв начин наподобява аурата на човек с неприятно здраве и на изцяло здрав човек.

Кръговите антени на диск дават отговор на енергийните центрове на човешкото тяло, установявайки съвършена естетика в енергийното поле и съвършено физическо здраве на физическо равнище. Създаден въз основата на трудовете на двама Велики учени – Никола Тесла и Джордж Лаковски работи като дребна сателитна антена превеждайки силата към клетката.

 Клетките на организма вибрират с избрани естествени честоти. Ако тези трептения са мощни клетките са по-лесни за отбрана от всички нездравословни външни и вътрешни сътрудници и човек е здрав. Когато електромагнитна обвивка е в положително положение, ще бъдете предпазени от външни нездравословни въздействия: без значение дали става въпрос за микроорганизми, нездравословно излъчване или негативна сила ще увеличите притока на витална сила в тялото и ще укрепите имунната система. В тази нова обстановка - протоколи за хигиена и отбрана, поляризационен диск е същинска, естествена и неизчерпаема "защитна стена! " Той поддържа силата на тялото, оказва помощ по едно и също време да се предпазите от инфекции, а при появяването им да ги преодолеете по-бързо. Ежедневното потребление на енергийния диск ПОЛАРИС в сходство с инструкциите, приложени към него, укрепва електромагнитната защитна стена първата защитна преграда.

Следващата стъпка е да стимулирате работата на органите, които построяват клетките на нашата имунна система. Най-важният орган с тази функционалност е тимусната жлеза. Намира се в горната част на гърдите - поставете два сгънати пръста под ямата в предната долна част на врата, а под тях е тимусът, тъкмо зад гръдната кост. Тимусът се назовава още „ точка на щастието “ и вярното му действие води до поддържане на чудесно здраве на органите, системите и забавя стареенето. Eдин от най-важните механизми на деяние на енергиен диск е подобряването на циркулацията в целия организъм. Когато клетките и органите се доставят с храна и О2, донесени им от прясна кръв те действат безупречно.

Не е допустимо да се разгласяват всички споделени изгоди и благодарности на хората постигнали съвършено здравето с ПОЛАРИС , само че една извадка от писмо на Светослав Кирилов– гр. София:
За диск разбрах от другарка и поръчах 2 броя – за мен и за майка ми , която беше с тежки заболявания – Саркоидоза и Хашимото . Мога да споделя, че диска работи най-добре и бързо когато го използваш постоянно, поставяш на всички точки разказани в упътването за прилагане, а в случай че има местна болежка на мястото и тя бързо минава. От 2019г. досега фамилията ни получи доста мотиви, с които да твърдим, че диск има невероятното позитивно влияние върху здравето.

 При майка ми, която е записана със Саркоидоза при следващ обзор лекарите откриха, че разрастванията бяха изчезнали – дробът беше изцяло изчистен от имунните грануломи и даже те изумени от този впечатляващ резултат . Това заболяване, съгласно класическата медицина – не се лекува – може да се съпостави с рак. В допълнение тя е мъчно преносима, износени стави (лекарите намекваха за промяна ), а сега подобрението е необикновено (не можеше да спи от болка). От удобното въздействие на диск тя стартира да прави разходки, да копае и сади сама в градината.

Аз също имам свое прекарване с диск – от 10 години имам брадавица, която отстраниха и след биопсия потвърдиха, че не е злокачествена. На същото място се появи черно леке като „ бенка “ достигнало с размер на 2 стотинки. По това време бях почнал да ползвам диск по цялото тяло. При посещаване при кожен лекар за липом се сетих за „ бенката “, само че беше изчезнала изцяло. Прилагам при крампи в краката - отпуска мускула в границите на към 30 секунди. Присъствието на диск във всеки дом на фамилията ни осигуравя успокоение, естетика и убеденост, че каквото и да сервира живота с религия и мощната му сила ще се оправим.
Сега, когато имаме такова мощно средство за влияние върху здравето си, в действителност всичко зависи от нас.

Бъдещето с ПОЛАРИС значително е почнало.


За контакти и поръчки тел. + 359 886 777 126.

До края на 2020г. ПОЛАРИС БЪЛГАРИЯ понижава цената на ПОЛАРИС ДИСК за всички, които желаят да имат един ДОМАШЕН ЛЕЧИТЕЛ БЕЗ СРОК НА ГОДНОСТ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР