През почивните дни времето ще се задържи слънчево и горещо,

...
През почивните дни времето ще се задържи слънчево и горещо,
Коментари Харесай

Горещо до вторник, после предстои есенно застудяване

През почивните дни времето ще се задържи слънчево и горещо, температурите ще се покачат още и оптималните ще бъдат сред 32 и 37 градуса, оповестява bTV. По Черноморието малко по-ниски. Вятърът от изток-югоизток ще се усили и в Източна България ще е сдържан. Времето ще бъде уместно за отмора, за море, с доста високи юлски температури денем. Само вечер ще бъде по-хладно, а в планините дните ще са по-къси. 

В понеделник ще е към момента горещо и най-вече слънчево. В следобедните часове се чака над западните региони ще се развие купеста облачност и на обособени места да превали и прегърми. През нощта против вторник и във вторник ще се усили вятърът от северозапад и с него ще стартира да нахлува леден въздух. Облачността ще се усили и тук-там от запад на изток ще превали и прегърми. Температурите ще стартират да се намаляват, само че към момента в югоизточните региони ще е горещо.

В сряда ще има забележителна облачност и тук-там краткотрайни валежи. С сдържан и мощен северен вятър ще продължи да нахлува леден въздух и температурите доста ще се намалят, преобладаващите оптимални ще бъдат сред 18 и 23 градуса. Предстои трайно есенно захлаждане. Ще има забележителна облачност, тук-там ще превалява дъжд, а вятърът ще се ориентира от северозапад и ще се усили.

След това наклонността е за релативно умерено време, с раздрана облачност, повече слънчеви часове и малко превалявания, с по-голяма възможност към 26-и. Температурите ще бъдат по-високи от нормалните.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР