През първото десетдневие от месеца, въпреки честите промени,температурите ще бъдат

...
През първото десетдневие от месеца, въпреки честите промени,температурите ще бъдат
Коментари Харесай

Нищо Не Може Да Ни Подготви За Температурните Катаклизми, Които Ни Очакват През Март! Видео

През първото десетдневие от месеца, макар честите промени,температурите ще бъдат по-високи от нормалните. Месецът ще стартира с най-вече слънчево и топло време с оптимални температури сред 13 и 18 градуса. На 2-3 март през страната ще премине атмосферно разстройване и тук-там ще превали дъжд и сняг, само че основни превалявания не се чакат. Температурите краткотрайно ще се намалят.

Към 4-5 март преносът на въздушни маси ще е от юг-югозапад и температурите бързо ще се покачат. На 6-8 март се чака още веднъж да премине атмосферно разстройване, при което ще има превалявания и намаляване на температурите. В края на първото десетдневие температурите още веднъж ще се покачат.

В началото на второто десетдневие ще застудее и до края му температурите ще бъдат близки до естествените за месеца, написа Вести.бг. Времето ще се задържи динамично, с условия за превалявания към 11-12 март и към 15-17 март, като при прекосяването на студените атмосферни фронтове в Северна и Западна България дъждът ще минава в сняг.

През третото десетдневие на март температурите ще бъдат близки до нормалните, като ще се намаляват след прекосяването на атмосферните разстройства. Най-голяма възможност за превалявания има в интервала 22-25 март и в края на месеца.

Според астрономическата информация при започване на март слънцето изгрява в 7 часа и 3 минути, и залязва в 18 часа и 16 минути. Продължителността на деня е 11 часа и 13 минути. В края на месеца слънцето изгрява в 7 часа и 12 минути, и залязва в 19 часа и 51 минути. Продължителността на деня към този момент е 12 часа и 39 минути.

Фазите на луната през март са: на 6 март - новолуние, на 14 - първа четвърт, на 21 - пълнолуние, на 28 март - последна четвърт.

Началото на астрономическата пролет у нас настава на 20 март в 23 часа и 58 минути.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР