През октомври генералният спонсор искаше да се оттегли от клуба.

...
През октомври генералният спонсор искаше да се оттегли от клуба.
Коментари Харесай

Обвинения в bTV: Илиана хвърля лъжи и помия по хората, които искат да слуги на Наско в Левски

„ През октомври генералният спонсор искаше да се отдръпна от клуба. Имаше доста разногласия. Последваха обвинявания към изпълнителния шеф. В последна сметка компанията реши да остане и да налива пари “.
Това сподели в предаването „ 120 минути “ някогашният член на Надзорния съвет на „ Левски “ Петър Ганев.
Икономистът бе освободен от поста си на общото заседание на клуба преди повече от 10 дни. По думите му общият дълг на „ сините “ е близо 30 млн. лева Ганев сензационно разгласи, че днешните обвинявания на Илиана Раева към шефа на ДЮШ, че откраднал данни от школата, са неистина: Там е и компютъра, там е флшаката с данните. Всеки треньор има достъп до тях и през днешния ден. Хвърлят мръсотия по нас, на следващия ден чакам такава и по мен!
„ 17-18 млн. са задълженията към остарели притежатели. Най-голям е бил Васил Божков. Другият дълг е към 12 млн – Национална агенция за приходите и така нататък Това е камъкът, който тежи върху „ Левски “. 2020 година в касата нямаше пари за ток даже “, сподели още Ганев.
„ Освободиха ме, тъй като отхвърлих да подпиша премахването на един член на Надзорния съвет – Радослав Разпопов. На него място трябваше да се постави различен човек. Аз не бях склонен “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР