През новата 2024 г. на три пъти ще ни мъчи

...
През новата 2024 г. на три пъти ще ни мъчи
Коментари Харесай

Три ретроградни Меркурия ни мъчат през 2024 г.

През новата 2024 година на три пъти ще ни мъчи ретроградният Меркурий, като планетата ще се движи все в огнени знаци. Всичко това ще прави хората по-импулсивни и невъздържани, което ще бъде мотив за спорове, повреди и повече произшествия в резултат на така наречен човешки фактор.
Пролет
Първият път, когато първата планета от Слънчевата система ще обърне хода на забележимото си придвижване по небосклона, е от 2 до 26 април. Това ще се случи във войнствения, само че и много предприемчив знак Овен. В публичен проект така наречен сянка на ретроградния интервал, сеещ по предписание безпорядък, ще засегне ротацията на премиерския пост в кабинета „ Денков-Габриел “. А това може да докара до ескалация на напрежението при предстоящото преформатиране на властта.

„ През пролетта мнозина ще желаят да се наложат по най-бързия метод, само че това ще усили и грешките както в персонален, по този начин и в професионален проект “, разяснява астрологът Мира Кунева. Тя посъветва както политиците, по този начин и хората да управляват нетърпението си и да не се въвличат в непотребни спорове.
Его
Вторият по-рисков интервал за годината ще бъде от 5-28 август. Тогава Меркурий ще стане назадничав в аналитичния знак Дева, както и в царствения – Лъв. „ Това ще увеличи егото на мнозина. По-трудно ще виждаме грешките си, а даже и да ги забележим, няма да желаеме да ги признаем. Добре е да не се горещим и да гледаме малко по-дистанцирано на обстановките, както и да се вслушваме в преценката на близките “, посъветва българите астроложката.

По думите й в сезона на почивките е добре да внимаваме още с резервациите и с подправените разгласи за почивка по света и у нас. А повода е, че в сянката на Меркурий много постоянно крадци и измамници остават ненаказани.
Дежавю
Последният ретро-Меркурий за 2024 година ще обхване дните сред 26 и 15 декември. Те ще наподобяват и края на тази 2023 г, защото и сега Меркурий е назадничав в същия знак Стрелец. Това пресича безгрижното въодушевление, носено от този другояче оптимистичен знак, създавайки компликации и предпоставки за комплициране на проектите и кавги в редица посоки. По принцип не се предлага овакантяване на работа, както и старт на правосъдни каузи.
Рискови интервали
Кунева пресметна и така наречен тройно сериозни дати през новия 12-месечен цикъл. Те ще се падат все в средата на месеците февруари, април и юли, като ще са свързани с по-трудните аспекти на планетата Марс. Първият под напрежение миг ще бъде тъкмо в деня на влюбените Св. Валентин.

„ На 14 февруари Марс прави прецизен съвпад с Плутон. Енергията тогава няма да е тъкмо любовна. Само можем да гадаем какъв брой хора ще се изпокарат поради това “, предизвестява с усмивка родната експертка.

В международен проект също се задава напрежение към средата на втория месец. През април ще имаме една порция от тежки дни с войни, избуяване на вируси и епидемии. Доста турбуленции ще сътвори Марс към 15 юли, когато ще съвпадне с Уран. Кунева чака това да вдигне растежа на случаите с транспортни средства, коли, самолети и други
Астрокомпас: Без пиротехника за ЧНГ
Последния за 2023 година назадничав цикъл на Меркурий ще свърши при започване на 2024-та. Астролози разясниха пред „ Телеграф “, че неговото деяние ще трае до 2 януари и даже седмица по-късно. А по този начин ретроградните цикли на първата планета за новата година дори ще станат четири. Битува обаче и мнение, че се броят единствено тези почнали в дадена календарна година.

Основното деяние на настоящия е ориентирано към комплициране на пътешествията, изключително в чужбина, спорове и повреди, вирусни инфекции. Родителите би трябвало да са изключително бдителни за децата си. Счита се, че под знака на Меркурий са младежите, а когато той сменя посоката си, те стават по-уязвими от нормалното. За посрещането на ЧНГ е най-добре да се заобикаля играта с пиротехника, поучават хора на „ ти “ с езика на звездите.

Според астрологията под знака на тази планета са още браншове като превоз, връзки, опазване на здравето. Ретроградният Меркурий утежнява и наблюдателността, и точната преценката, което води до по-чести ПТП-та.
29 и 30 декември - подобаващи за извършване на покупки
Закъснелите да купят дарове също ще са наранени в своята точна преценка, по тази причина не се предлага извършването на покупки на скъпи артикули, изключително коли или техника. В това отношение астрологът Михайлина Никлева разяснява, че който реши да пазари в тези дни, го прави на собствен риск. Все отново тя дава като подобаващи дати за това 28, 29 и 30 декември, когато Луната ще е в преференциална позиция.
Плутон и Уран носят рецесии и бедствия
Едно от най-коментираните астросъбития на 2024 година е прекосяването на Плутон в знака на технологиите и публичните организации Водолей. Това се случва за първи път от 248 година, като тази планета ще остане там до 2043 година Астролозите и на Изток, и на Запад към този момент дават своите прогнози какво може да се чака. Като най-важно се акцентира, че Плутон ще донесе пришествие на роботите и изкуствения разсъдък, които ще заменят индивида в редица специалности.

В банковия бранш също ще настъпи гражданска война, която ще докара до изгубването на хартиените пари и напълно дигитализиране на заплащанията. Както и появяването на нови международни валути (вероятно крипто). Това няма да стане следващата година, само че процесът ще стартира по-радикално точно през 2024 година, като ще завърши до 2043 година

Иначе и през новата година ще имаме много катаклизми, както естествени и климатични, по този начин и стопански, защото Уран ще продължи да се движи в знака на земята и финикийските знаци Телец, написа " Телеграф ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР