През нощта вятърът ще е слаб до умерен. Утре над Черноморието

...
През нощта вятърът ще е слаб до умерен.
Утре над Черноморието
Коментари Харесай

Облачно с възможни валежи утре по Черноморието

През нощта вятърът ще е слаб до сдържан.

Утре над Черноморието облачността ще бъде забележителна и тук-там ще превали слаб дъжд. През нощта ще духа краткотрайно сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад, на следващия ден - до сдържан и за малко ще се ориентира от север. Максималните температури ще са 10°-14°, температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето във Варна изгрява в 7:04 часа и залязва в 17:41 часа. Продължителността на деня е 10 часа и 43 минути. Фазата на луната е новолуние.

Във вътрешността на страната облачността ще бъде променлива, по-значителна основно над източната половина на страната и на обособени места там ще превали слаб дъжд. Вятърът още веднъж ще се усили и ще бъде сдържан и краткотрайно мощен от запад-северозапад. Преобладаващите минимални температури ще са сред 3° и 8°, в София - към 4°, оптималните ще са сред 10° и 15°, в София - към 10°.

Над планините облачността ще бъде променлива, по-често забележителна и на обособени места над към 1500 метра ще превали слаб сняг, в масивите в Източна България - слаб дъжд. Ще духа мощен, краткотрайно плевел вятър от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 4°, на 2000 метра - към минус 3°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР