През нощта времето бе предимно ясно, а днес ще е

...
През нощта времето бе предимно ясно, а днес ще е
Коментари Харесай

Горещ ще бъде последният работен ден от седмицата

През нощта времето бе най-вече ясно, а през днешния ден ще е слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската низина и източните региони до сдържан вятър от изток-североизток.
Максималните температури ще са сред 29 и 34 градуса, в София - към 29 градуса. Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за август и ще се задържи без основна смяна.
В планините ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 м ще е към 23 градуса, на 2000 м - към 15 градуса.
По Черноморието ще е слънчево с до сдържан североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са до 28-30, температурата на морската вода е 27-28 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
През почивните дни и през първата половина от идната седмица ще бъде слънчево. Вятърът ще е слаб, в Дунавската низина и източните региони до сдържан, с източна съставния елемент. В събота дневните температури ще са с градус-два по-ниски, а от неделя още веднъж ще се покачват и оптималните в средата на седмицата ще са сред 32 и 37 градуса.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР