През нощта валежите почти навсякъде ще спрат, но ще остане

...
През нощта валежите почти навсякъде ще спрат, но ще остане
Коментари Харесай

Синоптиците от БАН плаши с голям студ утре, градусите падат още!

През нощта преваляванията съвсем на всички места ще спрат, само че ще остане облачно. Минимални температури сред 9° и 14°. Утре ще се задържи най-вече облачно, само че единствено на обособени места ще превали едва. Ще продължи да духа слаб, в Дунавската низина, Източна България и Източните Родопи сдържан до мощен вятър от изток-североизток. Максимални температури, най-вече сред 13° и 18°, в София към 13°, съобщи " Блиц ".

Атмосферното налягане ще бъде по-високо от междинното за септември. През деня ще се задържи съвсем без смяна, предвижда дежурният синоптик на Национален институт по метеорология и хидрология Българска академия на науките Христо Христов. В планините ще бъде облачно, по високите елементи мъгливо. На доста места ще превали слаб дъжд, над 2000-2200 метра слаб сняг. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра към 8°, на 2000 метра – към 3°.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

Харесайте ни във FB
``
рекламаКоментариКоментирай посредством Фейсбук  0  0 БАЙ ХОЙ (преди 12 минути) Рейтинг: 0 | Одобрение: 0 Те и на моя термометър всичките градуси изпопадаха. До скоро се ориентира за температурата на око, но като взе и живака да скача нищо не мога да схвана!  0  0... (преди 56 минути) Рейтинг: 0 | Одобрение: 0 да да, на 3000 метра и било ниска надморска височина, цялостни нелепости - доста измислици на едно място.. да, поради това - за какво, кое на 3000 метра с два скъсани чипика, не насмешка ами незнам какво е. някоя хижа и по този начин, да тъй като щеше да има провизий.. пък в този момент няма, и това е тъй като граничните са доста загрижени Напиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР