През нощта ще има променлива, често значителна облачност и на

...
През нощта ще има променлива, често значителна облачност и на
Коментари Харесай

Ще превали слаб дъжд на отделни места

През нощта ще има променлива, постоянно забележителна облачност и на обособени места ще има валежи от дъжд. Ще духа слаб запад-северозападен вятър. Минималните температури ще бъдат сред 4° и 9°, в обособени котловинни полета малко по-ниски и има заплаха от слани; по-високи ще са температурите по Черноморието до 10°-12°, в София към 3°. Утре също ще има променлива облачност. Само на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа до сдържан север-северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 14° и 19°, в София към 14°.

Над планините ще има променлива, по-често забележителна облачност и тук-там ще превали слаб дъжд, над към 1800 сняг. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 9°, на 2000 метра - към 1°.

Над Южното Черноморие ще бъде най-вече облачно с превалявания, които след обяд ще спрат, а облачността ще се раздра. По северното крайбрежие ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан север-северозападен вятър. Максимални температури: 18°-20°. Температурата на морската вода от 15° северното крайбрежие до 22 по най-южното. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Източник: Национален институт по метеорология и хидрология

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР