През нощта ще е предимно ясно. Утре ще е предимно

...
През нощта ще е предимно ясно. Утре ще е предимно
Коментари Харесай

Синоптиците съобщиха какво време ни очаква утре

През нощта ще е най-вече ясно. Утре ще е най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, основно над планинските и югоизточните региони. На изолирани места там в следобедните часове ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Ще продължи да духа слаб до сдържан, в Източна България и краткотрайно мощен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са най-вече сред 28° и 33°.

Над планините ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, след обяд на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа сдържан до мощен най-вече източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра – към 13°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Около обяд по южното крайбрежие ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места кратковременно ще превали. Ще духа сдържан до мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са 28–30°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, на юг от Бургас - до 4 бала.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР