През нощта ще бъде ясно, и почти тихо. Утре ще

...
През нощта ще бъде ясно, и почти тихо. Утре ще
Коментари Харесай

Синоптиците разкриха ще се радваме ли на слънце утре

През нощта ще бъде ясно, и съвсем безшумно. Утре ще бъде слънчево, след обяд над доста региони с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб източен, в Източна България до сдържан вятър от изток-североизток. Максимални температури сред 26° и 31°, в София към 26°.

Това заяви за Агенция „ Фокус” дежурният синоптик Христо Христов от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при Българската академия на науките (БАН).

Атмосферното налягане сутринта ще бъде близо до междинното за месеца. През деня едва ще се намали. Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максимални температури 25-27°. Температурата на морската вода е 24-25°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Над планините ще бъде слънчево, след обяд с купеста облачност, само че без дъжд. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра – към 13°.

В сряда ще е най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността в следобедните часове. В Източна България ще духа слаб до сдържан северен вятър. Минималните температури ще са сред 12° и 17°, по-високи по Черноморието, оптимални - сред 25° и 30°. В четвъртък ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността над Източна България и на обособени места там, към и след обяд, ще превали временен дъжд. От север-североизток ще прониква студен въздух и температурите в Дунавската низина и източните региони ще се намалят. В петък ще доминира слънчево време. Дневните температури от запад ще се покачат с 1-2 градуса.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР