През нощта ще бъде предимно ясно, ще духа слаб западен

...
През нощта ще бъде предимно ясно, ще духа слаб западен
Коментари Харесай

Ето какво време ни очаква през новата седмица

През нощта ще бъде най-вече ясно, ще духа слаб западен вятър, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Минималните температури ще бъдат сред минус 3° и 2°, в София - към минус 2°. Атмосферното налягане ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.
Утре ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската низина до сдържан западен вятър. В утринните часове тук-там в Горнотракийската равнина и в котловините на Югозападна България, където ще бъде съвсем безшумно, ще има мъгла или ниска облачност. Дневните температури още ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 8° и 13°, в София 8°-9°.
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб западен вятър. Максималните температури ще са 9°-10°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
В планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб, по високите елементи сдържан север-северозападен вятър. Температурите ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще бъде към 8°, на 2000 метра - към 3°.
През идващите дни вятърът в доста региони ще стихне и на повече места в низините и котловините ще бъде мъгливо или с ниска слоеста облачност. В планините и планинските региони ще бъде слънчево и относително топло. Минималните температури ще са сред минус 3° и 2°, а оптималните - сред 9° и 14°, по-ниски ще остават в местата с трайна мъгла. (НИМХ)
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР