През нощта ще бъде предимно ясно, ще духа слаб вятър

...
През нощта ще бъде предимно ясно, ще духа слаб вятър
Коментари Харесай

Отрицателни или близки до нулата минимални температури утре сутринта

През нощта ще бъде най-вече ясно, ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат сред минус 2° и 3°, в София – към 1°. Утре преди обяд ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. След обяд облачността ще е променлива, постоянно забележителна, само че ще е съвсем без превалявания. Максималните температури ще бъдат сред 10° и 15°, в София – към 11°.

Над планините облачността ще е променлива, след обяд - постоянно забележителна, само че единствено на обособени места в Централния Балкан ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 2°, на 2000 метра – към минус 4°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 9° - 11°, температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР