През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо, съобщиха

...
През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо, съобщиха
Коментари Харесай

Ето какво време прогнозират синоптиците за следващите дни

През нощта ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно, оповестиха от Националния институт за метеорология и хидрология. Минималните температури ще са сред 7° и 12°, тук-там в котловините и низините ще са и по-ниски. В София минималната температура ще е към 7°.
Утре ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската низина - до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 21 и 26, в София - към 21°. Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са 22° - 24°. Температурата на морската вода е 21°-23°. Вълнението на морето ще бъде най-вече 2 бала.
Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра - към 10°.
В неделя денят ще стартира със слънчево време. Ще е към момента относително топло с минимални температури сред 10° и 15° и оптимални - сред 22° и 27°. След обяд и през нощта против понеделник със мощен вятър, изначало от северозапад, по-късно и от север-североизток ще нахлува леден въздух. Облачността ще се усили, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд. Температурите ще се намалят доста. В понеделник вятърът ще отслабне. Преди обяд облачността ще е най-вече забележителна и на обособени места към момента е допустимо да превали, а след обяд ще понижава, над доста региони и до най-вече слънчево. Ще бъде много хладно с минимални температури сред 5° и 10° и оптимални - сред 13° и 18°. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР