През нощта ще бъде предимно ясно, а в понеделник -

...
През нощта ще бъде предимно ясно, а в понеделник -
Коментари Харесай

Синоптиците разкриха какво време ни чака през последните 3 дни на януари

През нощта ще бъде най-вече ясно, а в понеделник - слънчево. Ще се затопли и минималните температури ще бъдат сред минус 5 и 0 градуса, а оптималните - сред 9 и 14 градуса. Ще духа сдържан северозападен вятър.

Атмосферното налягане ще е доста по-високо от междинното за януари и едва ще се намали.   В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 6 градуса, на 2000 м - към 0 градуса.

И над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са от 11 до 13 градуса. Температурата на морската вода ще е 6 градуса, а вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

И във вторник, 30 януари, ще е най-вече слънчево, ще духа сдържан северозападен вятър. Минималните температури ще са сред 0 и 5 градуса, а оптималните - сред 11 и 16 градуса.

В последния януарски ден - сряда, вятърът ще отслабне, ще има краткотрайни нараствания на облачността, а температурите ще са с 2-3 градуса по-ниски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР