През нощта ще бъде предимно ясно, а утре - предимно

...
През нощта ще бъде предимно ясно, а утре - предимно
Коментари Харесай

Живакът скача до 38 градуса утре

През нощта ще бъде най-вече ясно, а на следващия ден - най-вече слънчево. Временни нараствания на облачността ще има над Североизточна България и в планинските региони, и там на обособени места ще превали кратковременно. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 30 и 35 градуса, а в крайните югозападните региони - до 38 градуса.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развие купеста облачност, само че единствено на обособени места, основно в Рило-Родопската област, кратковременно ще превали. Ще духа сдържан, по билата - мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 24 градуса, а на 2000 метра - към 15 градуса.

Над Черноморието ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни преди обяд над северното крайбрежие, където на обособени места едва ще превали. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър.

Максималните температури на въздуха ще са от 28 до 33 градуса. Температурата на морската вода ще е 23-26 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Атмосферното налягане ще е малко по-високо от междинното за юли и едва ще се намали.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР