През нощта облачността ще се разкъсва и намалява, и над

...
През нощта облачността ще се разкъсва и намалява, и над
Коментари Харесай

Времето в началото на седмицата: Слънце и затопляне

През нощта облачността ще се раздира и понижава, и над по-голямата част от страната ще бъде най-вече ясно. Ще бъде съвсем безшумно, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Минималните температури ще са сред минус 7°С и минус 2°С, в София - към минус 5°С.

Утре ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 5°С и 10°С, в София - към 5°С.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 5°С-7°С. Температурата на морската вода е 5°С-6°С. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.  

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към минус 2°С, на 2000 метра - към минус 6°С.

През идващите дни вятърът от запад-северозапад ще се усили, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина ще е сдържан. Ще има променлива облачност, по-голяма възможност за слаби превалявания от дъжд има в сряда в Източна България.

Температурите ще се покачват и в сряда минималните ще са сред минус 3°С и 2°С, а оптималните - сред 6°С и 11°С.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР