През нощта облачността ще е разкъсана, над по-голямата част от

...
През нощта облачността ще е разкъсана, над по-голямата част от
Коментари Харесай

Времето на 26 юли: до обяд слънце, после облаци и превалявания на места

През нощта облачността ще е раздрана, над по-голямата част от страната най-вече незначителна. Само в Източна България в обособени региони ще превали дъжд.

В сряда преди обяд ще е най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии.
Възможни са градушки. Вятърът ще е до сдържан от северозапад и с него ще продължи да нахлува студен въздух. Максималните температури ще са най-вече сред 28 и 33 градуса. През нощта против четвъртък в Западна и Централна България явленията ще се засилват и в обособени региони са вероятни обилни количества.

От горещина към гръмотевични стихии: захлажда се

Атмосферното налягане е и ще остане по-ниско от междинното за месеца.

Над планините в утринните часове ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици.

Вятърът ще се ориентира от запад-югозапад и ще бъде сдържан до мощен. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра – към 16°.

ЛЯТО – СЛЪНЦЕ, ПОЧИВКА, МОРЕ (СНИМКИ)

По Черноморието преди обяд ще е най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че превалявания са малко евентуални. Ще духа сдържан северозападен вятър, който след обяд ще отслабва и ще се ориентира от изток. Максималните температури ще са 28-31°. Температурата на морската вода е 25-26°. Вълнението на морето ще е 2 бала.
 
Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на Sinoptik.bg
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР