През нощта облачността от запад ще се увеличава и вплътнява.

...
През нощта облачността от запад ще се увеличава и вплътнява.
Коментари Харесай

Днешният ден предлага облаци и топло време

През нощта облачността от запад ще се усилва и вплътнява. Ще духа слаб, в Източна България и планинските региони – до сдържан юг-югоизточен вятър. Минималните температури ще са сред 7° и 12°, в София към 6°.
През деня ще е най-вече облачно.
На места в Западна и Централна България ще превали дъжд, а в планините над 2000 м – сняг. Ще духа слаб, в Източна България и планинските региони – до сдържан юг-югозападен вятър. Максималните температури в по-голямата част от страната ще бъдат сред 17° и 22°, а в северозападните региони и по-високите полета на Западна България – сред 13° и 18°, в София към 14°.

Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа до сдържан юг-югозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 19°-22°. Температурата на морската вода е 18°, по-ниска е на север от н. Калиакра. Вълнението на морето ще е към 2 бала.

Над планините ще е най-вече облачно, с превалявания от дъжд, над 2000 м – от сняг. Ще духа до сдържан, по високите и открити елементи мощен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 11°, на 2000 метра – към 4°.

Атмосферното налягане ще се намали и ще бъде по-ниско от междинното за месеца.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР