През нощта над Западна България облачността ще се задържи предимно

...
През нощта над Западна България облачността ще се задържи предимно
Коментари Харесай

Дъжд на много места в четвъртък

През нощта над Западна България облачността ще се задържи най-вече забележителна и на изолирани места към момента едва ще превалява. В утринните часове в равнините там видимостта ще е понижена. Над Източна България облачността ще се раздира и понижава и ще е най-вече ясно. Ще бъде съвсем безшумно. Минималните температури ще бъдат сред 8° и 13°, в София към 9°. Утре облачността още веднъж ще е най-вече забележителна. На обособени места, основно в Югозападна България, ще има превалявания от дъжд. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 17° и 22°, в София към 18°.

Над планините облачността ще е забележителна. На обособени места, основно в масивите в Западна България, ще има превалявания от дъжд, над 2300 метра - от сняг. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток, по най-високите елементи - от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 7°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, постоянно забележителна, само че превалявания не се чакат. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 17°-19°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде към 3 бала.

Слънцето изгрява в 7 ч. и 38 мин. и залязва в 18 ч. и 47 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 8 мин
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР