През нощта над по-голямата част от страната ще преобладава ясно

...
През нощта над по-голямата част от страната ще преобладава ясно
Коментари Харесай

Синоптиците: Днес може и да не вали, но не бързайте да си правите планове, защото...

През нощта над по-голямата част от страната ще доминира ясно и съвсем безшумно време. Утре ще е най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. Валежи са малко евентуални. Ще духа слаб източен, в Източна България до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 26° и 31°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), заяви дежурният синоптик Боряна Маркова, представена от Блиц. Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще остане без основна смяна.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Сутринта тук-там ще е с ниска облачност. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 22°-26°. Температурата на морската вода е 20-22°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала. В планините ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, вероятността за превалявания е дребна. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра – към 11°. В сряда и четвъртък ще бъде най-вече слънчево, в следобедните часове над планинските региони с купеста облачност, вероятността за превалявания е дребна. Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Дневните температури в четвъртък ще доближат 27°-32°.  

В сряда и четвъртък ще бъде най-вече слънчево, в следобедните часове над планинските региони с купеста облачност, вероятността за превалявания е дребна. Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Дневните температури в четвъртък ще доближат 27°-32°. В петък ще доминира слънчево време, оптималните температури ще са сред 29° и 34°. По-късно денем ще се развие мощна купеста облачност и тук-там в Западна и Северна България ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Възможни са градушки. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР