През нощта над по-голямата част от страната облачността ще се

...
През нощта над по-голямата част от страната облачността ще се
Коментари Харесай

Утре през страната ще премине студен атмосферен фронт с дъжд и сняг

През нощта над по-голямата част от страната облачността ще се задържи забележителна, краткотрайно скъсване ще има в Южна България. Слаби валежи от дъжд ще има на обособени места, основно в източната половина от страната, а от сняг - в планините и планинските региони. Минималните температури ще са сред 0° и 5°.
Утре през страната ще премине леден атмосферен фронт. С прекосяването на фронта от запад на изток ще има валежи, изначало от дъжд, който, с понижението на температурите, тук-там ще минава в сняг. От северозапад облачността бързо ще се раздира и до вечерта над западната половина ще намалее до незначителна. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 3° и 8°. Атмосферното налягане ще се покачва и ще е по-високо от междинното за декември.

В планините ще е облачно с превалявания от сняг. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 3°, на 2000 метра - към минус 2°.

По Черноморието ще е облачно със слаби превалявания от дъжд. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 8°-10°. Температурата на морската вода е 12°-13°. Вълнението на морето ще бъде е 1-2 бала.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР