През нощта и утре ще бъде облачно и на много

...
През нощта и утре ще бъде облачно и на много
Коментари Харесай

Синоптици: Празничният дълъг уикенд ще е мрачен и дъждовен

През нощта и на следващия ден ще бъде облачно и на доста места ще има слаби превалявания от дъжд, заяви Националният институт по метеорология и хидрология. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Атмосферното налягане ще се намали и ще се приближи до междинното за месеца.
Минималните температури ще бъдат 3° и 8°, а оптималните сред 6° и 11°. В София минимална температура към 5°, оптималната 8°.
Над Черноморието ще бъде облачно и със слаби превалявания от дъжд. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са сред 6° и 9°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.
Над планините ще е най-вече облачно, мъгливо и с валежи от сняг, под към 1200 метра - от дъжд. Ще духа сдържан вятър от западната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 4°, на 2000 метра - към минус 2°.  
През почивните дни облачността ще е променлива, постоянно забележителна, с превалявания от дъжд, на повече места в Южна и Източна България. В събота вятърът ще е до сдържан от запад, в неделя най-вече сдържан от северозапад. Минималните температури ще са сред 0° и 5°, а оптималните - сред 7° и 12°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР